Bloc d'Educació infantil 3, 4 i 5 Benvinguts al blog d'Educació Infantil! Podreu trobar totes les activitats, projectes, sortides i moltes coses més que fem a P3, P4 i P5.

Cicle Inicial al Tanit és el Bloc de 1r i 2n

Bloc de Cicle Mitjà. En aquest blog, els nens i nenes de cicle mitjà publicaran notícies, ens mostraran els seus projectes, ens faran partíceps de les seves vivències i, en ocasions fins i tot, ens demanaran la nostra opinió.

Bloc de Cicle Superior (Breu presentació)

English Tanit Benvinguts al bloc de llengua anglesa de l'Escola Tanit on es compartiran les cançons treballades a tots els cursos de p4 a 4rt, els jocs interactius, links d'interès i algunes de les activitats dutes a terme a l'aula. Amb aquesta eina tots podem aprendre i repassar l'adquisició de la llengua anglesa.

Gaudiu-lo!

Welcome to the English Tanit blog. In this blog we will share the songs that are learned in class from p4 to 4th grade, interactive games, interesting links and some of the activities that have been worked at class. This blog allows everybody to learn English and review what we have worked at class.

Enjoy it!

Musica Tanit Des de l'àrea de Música, una pàgina per repassar els conceptes que es van treballant al llarg del curs. També hi trobareu les cançons que sonen a les entrades i sortides amb una breu presentació.