logotrencaclosques
COMUNITAT D'APRENENTATGE TANIT ABRIL 2020

#joemquedoacasa

El moment excepcional ens ha portat a fer aquest El Trencaclosques Especial. Confiem us sigui d'utilitat.

Contactes d'interès:

Escola Tanit:

@: ceip-tanit@xtec.cat
WWW: escolatanit.cat
Twitter: @EscolaTanit

Us informem que:
 • Es suspenen les colònies a Can Grau. Estem gestionant amb la casa de colònies el retorn de la paga i senyal. Quan tinguem resposta us ho comunicarem el més aviat possible.
 • Cada dilluns actualitzem les propostes pedagògiques setmanals. Les rebreu per Dinantia i també les trobareu a #SeguimFentFeina.
 • Cada dijous s'actualitza el nostre #TanitChallenge.

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet:

Equip de mínims a Passeig Llorenç Serra nº 50
 • Atenció telefònica i telemàtica: 93 462 40 88.
 • L’horari d’atenció: de 8 a 15 hores.
Equip de Dependència i Gent gran
 • Atenció telefònica i telemàtica: 93 462 40 67.
Targetes moneder.
 • Tèlefon de referència per contestar els dubtes i recollir possibles incidències : 934624051.
Pimes i Autònoms
 • Grameimpuls per ampliar la informació.
  • Ajornament del pagament del subministrament d'aigua.
  • Sol·licituds per autònoms afectats per la crisi fins el 5 de maig.

Educació

Escola Tanit
ICM
 • Submergeix-te en l'Oceà des de casa.Posa a la teva disposició tota mena de continguts variats i pràctics pensats perquè els més petits de la casa descobreixin els secrets de l’Oceà viatjant amb la imaginació. Subscriu-te i t’enviarem cada matí la temàtica del dia.

Recursos per a tots

Banc de recursos de l'Ajuntament de Santa Coloma


Tanit-SeguimEducant

Sabies que...

... des del canal de Telegram https://t.me/SoloCine es poden descarregar pel·lícules de forma gratuïta i sense publicitat?
... si t'agrada el teatre, pots veure moltes obres a Teatre al sofà?
... els amants dels ScapeRoom podeu seguir jugant des de casa? Algunes propostes són: Apocalipsis higiénico, Hora 26, La cura del virus, Escape Estelar (aquest amb opció de jugar fins a 6 persones amb videoconferència i, potser la més senzilla, Hogwarts Digital Escape Room.
... L'Auditori a casa teva ens permet de gaudir de concerts de música clàssica i jazz? A la pàgina de BTV trobareu més enllaços a concerts en streaming.
... trobaràs tots els nostres videotutorials a la pàgina de l'escola?
... la llibreria Sendak en el seu canal de Telegram https://t.me/llibreriasendak cada dia ens regala una lectura que poden escoltar? Històries, poesia, contes... podem gaudir d'una mica de tot i cada dia diferent.
... la Maria participarà al programa Popap de Catalunya Ràdio? Serà el dilluns 27, en algun moment entre les 16 i 17h.
... a la videoconferència de 4t del divendres hi participarà la Clàudia, investigadora de l'ICM? Els alumnes ja estan preparant les preguntes que li faran.

Per si t'ho has perdut...

Un Sant Jordi especial

A l'Escola Tanit hem viscut Sant Jordi d'una forma molt especial, propera i emocionant per a tots. #SeguiEducant @SantJordi2020
Un Sant Jordi especial

Us trobem a faltar

Us trobem a faltar
Tot l'equip de l'escola Tanit seguim treballant mentre esperem la desitjada tornada a la normalitat i a l'escola. Aquests dies del #joemquedoacasa els hem de prendre com una oportunitat per descobrir noves maneres de treballar i compartir la nostra feina. Ja hem rebut missatges vostres als correus que us vam proporcionar fa uns dies mentre, i seguim buscant noves fòrmules …

Posposada la formació a Palma de Mallorca: La pràctica docent en contextos plurilingües i interculturals

El CEP de Palma de Mallorca ha organitzat una formació sobre el tractament de la llengua en contextos plurilingües i multiculturals a l'educació infantil, primària i secundària. Les organitzadores han convidat a la nostra escola a participar juntament amb el Dr. Juli Palou en una de les diverses sessions que forma la formació. La data prevista per la sessió a …
Posposada la formació a Palma de Mallorca: La pràctica docent en contextos plurilingües i interculturals

La competència plurilingüe a l’escola. Experiències i reflexions

La competència plurilingüe a l’escola. Experiències i reflexions
Ja s’ha publicat el llibre La competència plurilingüe a l’escola on hem participat. Publicat per Octaedro Editorial i escrit a moltes mans, en Juli Palou i la Montserrat Fons han coordinat aquesta obra on conflueixen investigació i docència. S’interrelacionen les reflexions dels membres del grup de recerca Plurilingüismes Escolars i Aprenentatge de Llengües (PLURAL) i les experiències d’aules de diversos …

PREPAREM LES EXPOSICIONS ORALS. ELABOREM UNA RÚBRICA

Les darreres setmanes, els nens i nenes de 3r han estat ampliant els seus coneixements sobre el cicle natural de l’aigua. Durant el procés d’aprenentatge realitzat han fet moltes activitats diferents. Aquests últims dies, vam decidir preparar una exposició oral per compartir i explicar als companys les maquetes del cicle de l’aigua que havien realitzat en equips cooperatius.Entre totes i …
PREPAREM LES EXPOSICIONS ORALS. ELABOREM UNA RÚBRICA
twitter website 
logospeu trencaclosques
Unsubscribe | Manage subscription
Pirineus 5-7 08923 Sta. Coloma de Gramenet