De l'escola al món
 
Ideem un videojoc!

Ideem un videojoc!

Sabíeu que a l’aula de 5è estem creant un videojoc? Us expliquem una mica com va sortir tot plegat.

Un bon dia, vam rebre una carta en la que se’ns convidava a participar en el III Concurs es colar de Disseny de Videojocs Científics de Catalunya. Amb molt d’entusiasme, vam pensar que seria una bona idea començar a treballar-hi, així doncs vam començar a pensar què necessitàvem i qui ens podria ajudar.

Com tots els videojocs, el nostre també tindria un protagonista. Després de donar-hi voltes i voltes, vam escriure a l’ICM, (Institut de Ciències del Mar), sol·licitant si algun dels científics que hi treballaven volien ser el protagonista del nostre videojoc.

A l’ICM els va agradar tant la nostra proposta que a finals d’octubre vam tenir la sort que ens visités la Eva Calvo del Departament de Biologia Marina i Oceanografia de l’ICM. Prèviament vam preparar una entrevista per conèixer tots els aspectes de la seva biografia i poder caracteritzar al nostre protagonista.

La diada va ser genial. Ens va explicar un munt d’anècdotes i curiositats, tant de l’àmbit personal com professional. Ens va fascinar el dia a dia d’un científic i comprendre com treballaven. Ens va sorprendre molt que els científics passen moltes hores davant de l’ordinador registrant els resultats de les seves investigacions i/o analitzant les dades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.