De l'escola al món
 
MIREM I SENTIM MÉS ENLLÀ DEL QUE VEUEN ELS NOSTRES ULLS

MIREM I SENTIM MÉS ENLLÀ DEL QUE VEUEN ELS NOSTRES ULLS

Els diferents grups de Petits aquest curs hem pogut gaudir de l’activitat “Sents el bosc?” durant la visita al Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Dins el niu de ciències del museu blau vam ser capaços d’investigar i sentir les diferents característiques dels elements que podem trobar dins la natura: el tacte, el pes, les olors, el soroll… concentrant-nos en emprar el 100% dels nostres sentits i no només a través dels nostres ulls: el pes d’una pinya, la suavitat de la llana de les ovelles, el soroll de diferents fruits i fulles seques… entre molts altres. Cal que estiguem molt atents i atentes a tot allò que ens pot dir la natura.

Però, l’experiència no va acabar aquí, després de l’activitat vam poder continuar investigant tots els animals i minerals que estan exposats a les diferents sales del museu: com són tant per dins com per fora, les diferents grandàries que poden tenir, les característiques que diferencien uns dels altres… Milions de preguntes van sorgir dels nostres caps observant tot allò.

I després de veure com són els animals que es troben bosc i com eren les seves característiques i capacitats vam poder trobar les nostres capacitats als diferents circuits del parc de l’exterior del museu.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.