De l'escola al món
 
Participem en el  projecte Erasmus+

Participem en el projecte Erasmus+

L’Escola Tanit està realitzant un projecte Erasmus+ juntament amb el CRP de Santa Coloma de Gramenet, l’Escola Joan Salvat i Papasseit i l’Institut Torrent de les bruixes. El grup de treball reflexiona al voltant de l’avaluació formadora. El títol del nostre projecte és Formative assessment as a process for improving the acquisition of key competences.Programa Erasmus Plus

A manera de resum, el projecte Erasmus+ del consorci es proposa:
• Conèixer i millorar procediments d’avaluació formadora com a part del procés d’aprenentatge a través d’observacions en els centres educatius europeus (Job Shadowing) i l’assistència a cursos de formació internacionals.
• Transferir els aprenentatges resultants del projecte a la resta de professorat dels centres del consorci i a la resta de professorat de Santa Coloma de Gramenet.

Per aquest motiu, durant aquest curs, l’Esther i la Maria han estat realitzant mobilitats a l’estranger. L’Esther durant el mes d’octubre va viatjar a Glasgow (Escòcia) per realitzar observacions a St Paul’s (Whiteinch) Primary School. La Maria ha estat durant aquest mes de febrer a Copenhague (Dinamarca) realitzant la formació Monitoring and evaluation of programmes and projects (In Dialogue).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.