De l'escola al món
 
Participem en el  projecte Erasmus+

Participem en el projecte Erasmus+

L’Escola Tanit està realitzant un projecte Erasmus+ juntament amb el CRP de Santa Coloma de Gramenet, l’Escola Joan Salvat i Papasseit i l’Institut Torrent de les bruixes. El grup de treball reflexiona al voltant de l’avaluació formadora. El títol del nostre projecte és Formative assessment as a process for improving the acquisition of key competences.Programa Erasmus Plus

A manera de resum, el projecte Erasmus+ del consorci es proposa:
• Conèixer i millorar procediments d’avaluació formadora com a part del procés d’aprenentatge a través d’observacions en els centres educatius europeus (Job Shadowing) i l’assistència a cursos de formació internacionals.
• Transferir els aprenentatges resultants del projecte a la resta de professorat dels centres del consorci i a la resta de professorat de Santa Coloma de Gramenet.

Per aquest motiu, durant aquest curs, l’Esther i la Maria han estat realitzant mobilitats a l’estranger. L’Esther durant el mes d’octubre va viatjar a Glasgow (Escòcia) per realitzar observacions a St Paul’s (Whiteinch) Primary School. La Maria ha estat durant aquest mes de febrer a Copenhague (Dinamarca) realitzant la formació Monitoring and evaluation of programmes and projects (In Dialogue).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.