De l'escola al món
 
Pescadors intrèpids al Tanit

Pescadors intrèpids al Tanit

El divendres dia 16 d’abril els Petits i Mitjans de l’escola vam rebre una visita d’uns pescadors molt especials. La companyia Pescaplàstik ens va oferir uns tallers i un espectacle per a pensar i reflexionar com és el mar, que tenim a prop, i com tenir cura d’ell.

Durant el matí vam gaudir dels diferents tallers en els quals vam conèixer que era la pesca sostenible, i com sense emoció no hi ha aprenentatge, els clowns de Pescaplàstik ens van oferir una obra de teatre molt interessant, on rient i ballant recordàvem tot el que havíem après durant aquell matí: què fer per tenir cura del nostre mar i els nostres peixos. A través del protagonista de la història, anomenat Vador, el qual anava solcant els mars, vam recordar que hem de respectar els peixos més petits i tenir cura de les escombraries que llencem al mar, ja que sota el mar existeixen boscos marins!

Finalment, volem acabar tot recordant una gran reflexió de Pescaplàstik : “El fet de pescar va acompanyat sempre de l’obligació de fer-ho de manera responsable per assegurar la conservació”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: