De l'escola al món
 
Programa Komtü

Programa Komtü

Des de l’Escola Tanit estem emocionats de poder compartir amb tota la comunitat educativa que ja hem començat Komtü, un programa de formació dissenyat per promoure el benestar emocional dels nostres alumnes.

Durant aquesta setmana els infants de l’escola han pogut conèixer la ruleta de les emocions de la mà de l’Irene, formadora del projecte. A la sessió les nenes i els nens  són convidats a explorar i identificar les seves emocions, desenvolupant així una major consciència emocional i la capacitat de reconèixer i expressar els seus sentiments de manera saludable. En comprendre les seves pròpies emocions i les dels altres, el nostres infants  adquireixen una millor comprensió de la diversitat emocional i aprenenen a relacionar-se amb els altres de manera respectuosa i comprensiva.

Aquesta activitat no s’acaba a l’escola, poden continuar utilitzant l’eina de la ruleta de les emocions a casa per tal de poder posar paraules a allò que senten.

La ruleta de les emocions, ha estat el tret de sortida, per continuar treballant les emocions, relacions i el benestar emocional.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.