De l'escola al món
 
SABEU COM EL NOSTRE ESMORZAR AJUDA AL MEDI AMBIENT?

SABEU COM EL NOSTRE ESMORZAR AJUDA AL MEDI AMBIENT?

Els nostres esmorzars ajuden a cuidar el planeta terra, voleu saber com? Com agents especials, els infants d’educació infantil ens preguntem: com podem ajudar al nostre planeta?

Durant els darrers dies hem investigat i experimentat amb els residus que generem a l’hora d’esmorzar. Primer, els hem classificat: els plàstics van al cubell groc, el paper al blau i les restes orgàniques al marró. Després, hem mesurat la quantitat d’escombraries a cada classe. Els infants de P3 han fet una bola amb els plàstics per veure com anava creixent. Els infants de P4 han mesurat la tira de plàstics amb el seu cos. I els infants de P5 hem mesurat en peus cada tipus d’escombraries. Finalment, hem investigat com afecten als nostres mars. Les restes orgàniques es descomponen ràpidament dins l’aigua dels nostres mars, i per contra els plàstics triguen molt temps, fins i tot anys, embrutant platges, sorres i oceans.

Després de tota la investigació, hem arribat a la conclusió que l’ús de la carmanyola i l’ampolla reutilitzable d’aigua ajuden a generar menys residus, i així cuidar el nostre planeta.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: