De l'escola al món
 
Escola TANIT

ESTRATÈGIA DIGITAL DE CENTRE

 L’aposta per les TAC al nostre centre ve de lluny. Des del primer dia, fa uns 20 anys, que posem l’accent en fer-les servir de forma transversal com un suport a l’aprenentatge. ARA és el moment de donar una empenta a la transformació digital del centre.

Treball digital a l'aulaEn el marc del Pla d’Educació Digital de Catalunya 2020-2023 hem fet un esforç important per encarar el futur compartint experiències, coneixement i il·lusions. Durant el curs 2020-2021 el claustre de l’escola hem fet una Formació Interna de Centre (FIC) sota el nom TACNIT, l’escola es forma en la que els mestres hem aprofundit en com incorporar les TAC al dia dia de l’aula en un curs tan especial com aquest. El curs 2022-2023 n’hem realitzat una altra sobre la Competència Digital Docent que ens ha d’ajudar a trobar una línia d’escola comú, la nostra Estratègia Digital de Centre.

Estràtegia Digital

L’Estratègia Digital de Centre (EDC) defineix i concreta les línies d’actuació de l’escola que fan possible que mestres, alumnes i centre assoleixin la competència digital. 

Coneix el nostre Pla d’Estratègia Digital

Cultura Digital

La Cultura Digital (CD) és el conjunt de pràctiques, hàbits i formes d’interacció social que es duen a terme en l’entorn digital.
 
El Pla de Comunicació (PC) és el document que recull i defineix les estratègies i accions per comunicar adequadament qui som i què fem. Forma part de la Cultura Digital del Centre.
 
A la pàgina Documentació disposem de documents descarregables per les famílies
 
Coneix el nostre Pla de Cultura Digital.