De l'escola al món
 
VI Jornada Cuina i Ciència amb Arrels i Ales

VI Jornada Cuina i Ciència amb Arrels i Ales

A l’Escola Tanit hem celebrat la VI Jornada Científica, un esdeveniment molt especial on els infants han pogut compartir amb les famílies i la comunitat educativa els aprenentatges adquirits durant aquests mesos. A través d’experiments, exposicions i demostracions, han mostrat els seus coneixements amb seguretat, entusiasme i convenciment, convertint-se en veritables protagonistes del seu aprenentatge.

L’exposició s’ha organitzat al voltant de diferents eixos temàtics, com el rebost i els sentits, les transformacions dins del cos, els canvis químics a la cuina, els riscos culinaris i els hàbits saludables. Cada nivell ha presentat algun aspecte de les seves investigacions, despertant la curiositat i l’interès de tots els assistents. La interacció entre infants i famílies ha estat un dels moments més especials de la jornada, ja que ha permès que petits i grans aprenguin junts en un ambient de descoberta i experimentació.

A més, enguany hem comptat amb una col·laboració especial de l’Escola de Restauració i el Campus d’Alimentació de la UB a Torribera i el doctor Joan Pau Golf que han enriquit la jornada amb la seva experiència i coneixement, aportant una visió més àmplia i professional sobre els temes treballats.

Aquesta jornada representa molt més que una exposició de coneixements: és un espai d’intercanvi i aprenentatge compartit, on infants, docents, famílies i experts es troben per gaudir de l’experiència d’aprendre junts. La il·lusió i dedicació de tots els participants han fet d’aquest dia una vivència única i enriquidora. Gràcies a tothom per formar-ne part i fer-la possible!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.