De l'escola al món
 
La competència plurilingüe a l’escola. Experiències i reflexions

La competència plurilingüe a l’escola. Experiències i reflexions

Ja s’ha publicat el llibre La competència plurilingüe a l’escola on hem participat. Publicat per Octaedro Editorial i escrit a moltes mans, en Juli Palou i la Montserrat Fons han coordinat aquesta obra on conflueixen investigació i docència.

S’interrelacionen les reflexions dels membres del grup de recerca Plurilingüismes Escolars i Aprenentatge de Llengües (PLURAL) i les experiències d’aules de diversos centres educatius.

Hi ha tres conceptes que configuren l’obra i vertebren el contingut del llibre: El primer és acollir: tant les llengües com les cultures; el segon és crear vincles: per aproximar-se a l’altre per valorar, reconèixer i estimar i el tercer és contrastar per aprendre.

Des de l’escola estem molt contentes de poder participar i reflexionar juntament amb els membres del grup de recerca Plurilingüismes Escolars i Aprenentatge de Llengües (PLURAL) de la Universitat de Barcelona: un entorn ric on es dóna una interessantíssima pràctica reflexiva, al mateix temps que s’enllaça la realitat amb la formació.
Per més informació del llibre, cliqueu aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.