De l'escola al món
 
Ens visita la Sra. Anna Simó, consellera d’Educació

Ens visita la Sra. Anna Simó, consellera d’Educació

El passat dia 15 de desembre vam tenir la sort de rebre la visita de la consellera d’Educació la Sra. Anna Simó. Va fer la visita acompanyada de la Directora dels Serveis Territorials del Barcelonès la Sra. Sílvia Ortiz, l’inspector Esteve Rovira i la Sra. Noemí Tamborero, adjunta a la direcció  del ST d’Educació al Barcelonès. 

Han estat rebuts per l’equip directiu, Montserrat Ruiz, com a  directora del centre, Vanesa Rodríguez com a cap d’estudis i la secretària Esther Malla.   

La Sra. Anna Simó s’ha interessat en conèixer el projecte educatiu del centre i per les instal·lacions i necessitats del centre.

Vam visitar  diferents espais i en especial l’aula de 5è on els infants li van explicar com treballen per projectes científics tot exposant els aprenentatges que han fet al llarg del primer trimestre. Seguidament vam visitar l’aula de 6è on una petita representació li va llegir un manifest d’oportunitats i necessitats que els infants tenen a l’escola Tanit.  

Per finalitzar vam poder realitzar una reunió amb l’equip directiu on la Sra. Anna Simó  i el seu equip es van  mostrar molt propers i sensibles a les necessitats manifestades, de la mateixa manera que ens van felicitar per la feina feta dia dia amb els nostres infants.  

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.