De l'escola al món
 
Reciclem l’oli usat

Reciclem l’oli usat

Molts de nosaltres acostumen a gaudir d’un bon passeig per la vora del riu Besós, però fa 30 anys aquest riu era un dels més contaminats de Catalunya. Després d’unes millores des de les Administracions, ara és tasca de tots mantenir-ho.

Els alumnes de 3r han comprovat com tornaven a viure-hi les anguiles, uns animals que des de feia molts anys que no hi podien viure per l’alta contaminació de les seves aigües. En el projecte de Medi, ens hem centrat en l’oli usat, un dels elements més contaminants. Així doncs, entre les experiències dutes a terme, destaquem el fet de submergir una ploma en oli + aigua, i una altra només en aigua. Ens hem adonat de l’esforç que ha de fer un ocell quan les seves plomes queden impregnades d’aquests residus.

Volem sensibilitzar les nostres famílies vers el reciclatge dels olis usats. I com ho podem fer? Utilitzant els punts de recollida que l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans.

Experimentant en equips cooperatius

Fent difusió dels punts de recollida d’oli usat en les Jornades de Portes Obertes, amb motiu de l’arribada del Submarí Yago, cedit per l’ICM

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: