De l'escola al món
 
Qui viu aquí?

Qui viu aquí?

Aquestes darreres setmanes els tres grups de Petits hem començat a visitar i explorar el parc del Motocròs els dimecres al matí. El que no ens imaginaven serien totes les petites  descobertes que ens han aportat aquestes visites.

Després duns dies de pluja, hem pogut observar com cargols de totes les mides i colors han sortit dels seus amagatalls i han començat a passejar pels diferents indrets del parc: parets, gespa, esglaons, forats, sèquies… de manera lenta i pausada i deixant el seu inconfusible rastre. 

Estàvem tots tan encuriosits i encuriosides que vàrem decidir portar cargols a la nostra classe per tal d’observar-los amb més deteniment. Però un cargol no és com les persones, la seva casa no té llits ni portes. Així que ens aventurem a preparar un terrari. Investiguem i construïm totes i tots un terrari pels nostres cargols. Què necessiten? Terra, pedres, fulles, branques i aigua.

Finalment, tot i construir una casa adient per ells i acollir-los a l’aula, vàrem observar que només volien sortir i tornar al parc. Una capsa mai podrà ser l’hàbitat d’un animal.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: